AQUÍ US DEIXAM ALGUNES IDEES PER FER AQUESTA PASQUA UN POC MÉS ESPECIAL
PASTISSETS:
Ingredients:
- 1 kg de farina
- ½ kg de greix de porc
- ½ kg de sucre
- 6 rovells d’ou
- 1 poc de llimona ratllada
- Primer barrejar els rovells i el sucre.
- Després afegir el greix i finalment la farina i
barrejar bé (si queda molt sec no posar tota la farina).
- Seguidament pastar bé i aplanar per fer la
forma.
- Enfornar (posar paper de forn
davall i damunt dels pastissets per enforcar).
- Després de treure els pastissets del forn posar sucre
glaç per damunt.
CRESPELLS:
Ingredients:
- 1 kilogram de farina
- 300 grams de sucre
- 250 grams de mantega (saïm/greix), a temperatura ambient, podeu fondre-la un poc.
- 4 rovells d'ou
- 1 got de suc de taronja
- 1 got d'oli d'oliva
Enfornam a 180º fins
que agafin color, millor aneu vigilant-los ja que se cremen amb facilitat.
(depèn del gruix i del forn, necessitaran un temps o un altre, entre 15' i 30')
MONES DE PASQUA:
Ideals amb xocolata o nutella i un tassó de llet
calenta!
I LA NOSTRA TRADICIONAL
RECEPTA DE FLAÓ:
CONILLS DE PASQUA:
(Ara entenem perquè la gent comprava compulsivament el paper de vàter...)
ARENA 0% TÒXICA:
- 2 copes de sucre marró
- 2 copes de farina de blat de moro
- 10 cullerades d’oli de vegetal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada